Romanya vizesi

Romanya vizesi için Gerekli Olan  Belgeler Aşağıdaki Gibidir.

 

Romanya vizesi

 

  1. Pasaport
    *Pasaportunuz Romanya Seyahatinizin dönüş tarihi itibarı ile en az 6 ay daha geçerlilik süresine sahip olmalıdır. 
    *Eğer var ise eski pasaportlarınız.*Pasaportunuzun yırtık ve yıpranmış olmaması gerekmektedir.
    *Pasaportunuza Romanya Vizesinin yapıştırılması için en az 1 tane boş vize sayfası bulunmalıdır. 
  2. 2 adet Arka fonu beyaz Fotograf (6 aydan eski olmamalı).
  3. Başvuru Formu
    *Online Olarak internet üzerinden eksiksiz bir şekilde doldurulmalıdır. (Acentamız Tarafından Doldurulacakır.)
    *Vize Müracatında Bulunacak Kişi tarafından Bizzat İmzalanmalıdır.
  4. Şirketin Antetli Kagıdına Kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış seyahat amacını ve tarihlerini bildiren Romanya Başkonsolosluğuna Hitaben dilekçe
  5. Romanya'ya yapacagınız Seyahatinizle ilgili Uçak bileti Rezervasyonu (Acentamız Tarafından Hazırlanacaktır.)
  6. Romanya'da Konaklıyacagınız Hotel Rezervasyonu (Acentamız Tarafından Hazırlanacaktır)
  7. En az 30.000 EURO teminatlı ve en az gidiş-dönüş tarihlerini kapsayan tüm Avrupa birliği Ülkelerinde geçerli yurtdışı sağlık sigortası. (Acentamız Tarafından Hazırlanacaktır)
  8. Misafirliğe Gidiliyorsa (Eş ,Dost, Arkadaş , Akraba) Davetiyesi Onaylı
  9. Vergi Levhası fotokopisi.
  10. Ticari Sicil Gazetesinin şirketinizi ilgilendiren kısmının fotokopisi
  11. Şirketin yürürlükte olan imza sirküleri fotokopisi
  12. Faaliyet Belgesi (Orjinal) Son 3 Ay içerisinde Alınmış olması gerekiyor.Yada Ticaret Odası kaydı, ,Esnaf Odası kaydı
  13. Eğer SGK'lı Çalışansanız SGK işe giriş bildirgesi ve son 3 aya ait maaş bordrosu 
  14. Banka hesap cüzdan orjinali ve fotokopisi ( güncel tarihli, hesap hareketli ve bakiyesi bulunan)
  15. Kimlik Fotokopisi
  16. Pasaportun ilk sayfasının fotokopisi ( kimlik bilgilerini içeren sayfa )
 

 

* Romanya Vizesi Almanız için geri kalan diger Evraklar Firmamız Tarafından Temin Edilecektir.

* Türkiye’nin her ilinden pasaportlara Marina Vize Romanya Vizesi alabilmektedir. 

*İstanbul Dışındaki Şehirlerden Pasaport ve evrakları Yurtiçi Kargo veya Aras kargo ile Bize ulaştırabilirler.Vizeleriniz alındıktan sonra Aynı şekilde kargo ile size geri Gönderilecektir.

******Acentamız Marina Turizm Romanya Vizesi Almakta Tam Yetkilidir Acentadır.*****

*Aşagıda Yer alan Ücretlerimize Konsolosluk harcı diger ve harcamalar hepsi dahildir.Burda yer alan ücretler dışında herhangi Ek bir Ücret talep edilmez.

    Vize Süresi Vize Tipi Giriş Sayısı İşlem Süresi Toplam Ücret
    Kons.Belirler Turistik 1 Girişli 3 İŞ GÜNÜ 250 USD
    Kons.Belirler Ticari Kons. Belirler 3 İŞ GÜNÜ 250 USD
    1 Yıllık Öğrenci Çok Girişli 15 İŞ GÜNÜ 250 USD
    Kons. Belirler Evlilik Vizesi Çok Girişli 15 İŞ GÜNÜ 250 USD
    1 Aylık TRANSİT 2 Girişli 3 İŞ GÜNÜ 250 USD
    Yorum gönderiliyor...

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    • Gökhan

      1 yıl önce
      Cevapla

      selam ben romanya vizesi almak istiyorum.Sayfanızda romanya vizesi için gerekli belgeleri yazmışsınız.Yalnız ben çalışmıyorum çalışmadıgım için işyerinden belge getiremem.İşyeri evrakları olmadan bana romanya vizesi alabilirmisiniz

      • Sayın gökhan bey çalışmadıgınızı belirtmişsiniz. Romanya vizesi çalışmıyorsanız dahi size vize alabilmeniz için yardımcı olabiliriz.Lütfen bizi mesai saatleri içerisinde bizimle iletişime geçiniz.
        ------
        Yönetim - 1 yıl önce

    • Kamil Tükroğlu

      1 yıl önce
      Cevapla

      Ben romanya iasi şehrinde bulunan alexandr ion cuza universitesine kaydımı yaptırdım. Okuldana kabul mektubu ( (Letter of Acceptance) ve tüm ödemeleri yaptıgıma dair dekontlar geldi Bunları sizemi yollamamız lazım?Bu arada ben hatay'da oturuyorum Romanya eğitim vizesi için benimde konsolsoluğa gelmeme gerek varmı yoksa ben gelmeden siz tüm işlemleri haledebiliyormusunuz?

      • Sayın kamil bey üniversiteden size gelen tüm belgeleri ve pasaport ve fotograf 2 adet yolladıgınız takdirde vizenizi alıyoruz gelmenize gerek yoktur. Romanya ögrenci vizesi yaklaşık 20 gün sürmektedir.
        ------
        Yönetim - 1 yıl önce

    • adil kaya

      1 yıl önce
      Cevapla

      Merhabalar, Romanya için Vize başvurusu yapmam lazım. 6 ay yada 1 yıl çok girişli. Fakat öğrenciyim. Annem bana sponsor olacak, romanya vizesi alabilirmiyim. Çok acil yardımınıza ihtiyacım var.

      • Romanya'ya gitme amacınızı daha net bir şekilde bize yazarsanız yardımcı olabiliriz.Turistik amaçlı gidenlere malasef en fazla 15 günlük romanya vizesi veriliyor.Uzun süreli vize lamnız için Ticari veya romanyada okuyor olmanız gerekmektedir.
        ------
        Yönetim - 1 yıl önce

    • Nazım kurt

      1 yıl önce
      Cevapla

      Merhabalar ;

      Kadıköy'de bulunan ve yaklaşık 1.5 senedir vize danışmanlık hizmetleriyle ilgilenen bir firmayız , schengen ülkeleri , bulgaristan , ingiltere ve amerika vizelerinde danışmanlık hizmetleri sunuyoruz.

      2 gün önce bir dernek ile görüştük ve anlaştık.
      Kendileri Romanya'da bir dernekle karşılıklı ziyaretlerde bulunmak üzere çok sayıda üyesi için Romanya vizesi alacaklarını ve ilk etapta eylül ayı başı için 7 kişinin seyahat edeceğini söyledi ancak kendileri konsolosluğa gelmek istemiyor.

      Bu kapsamda hem konsolosluğun sitesinde , hemde az önce telefondagörüştügümüz konsolosluk çalışanıı tarafından aldığım bilgi üzerine sanırım işlemlerin sizin aracılığında yürütüldüğünü ve konsolosluğa yolcuların gelinmesi gerekmiyor.

      Bizde müşteriyi geri çevirmeden önce sizinle iletişime geçmeyi düşündük.
      Biz formları,sigortaları,rezervasyonları yani gerekli tüm evrakları hazırlayıp sadece teslim için size ulaştırsak ve pasaport başınabelli bir ödeme yapsak hem birlikte kazanmış oluruz,hemde ilerleyen günlerde gelecek olan Romanya vizelerini de geri çevirmemiş oluruz diye düşündük.


      Bu konuda birlikte çalışabilmemiz mümkünmüdür?

      Buna göre müşterilerimize cevap bildireceğiz , cevabınızı bekliyor olacağız.

      Teşekkür eder iyi çalışmalar dileriz.

      • Merhaba nazım bey; konuyla alakalı romanya vizesi için tüm detaylar size mail yoluyla gönderilmiştir.
        ------
        Yönetim - 1 yıl önce

    • Ancuta Akbaba

      5 ay önce
      Cevapla

      Merhaba.Ben İaşi şehirden evlendim, türk vatandaş ile 12 yılından beri evliyiz. Bazı özel sorunlarımız var bilgi ihtyacimiz var ne kadar acilse o kadar iyi bizim için. Ltfn bize kırmayin yardımci olun nerde iletişim kurabiliriz diye soracaktım bu sorumlarımız hal etmek için ?