Dubai vizesi

Dubai vizesi için Gerekli Olan  Evraklar Aşagıdaki Gibidir.
   
Dubai Vizesi  

  1.  Pasaport *Pasaportunuz Dubai Seyahatinizin dönüş tarihi itibarı ile en az 6 ay daha geçerlilik süresine sahip olmalıdır.  *Pasaportun 2. Sayfasındaki hamilin imzası kısmı pasaport sahibi tarafından imzalanmış olmalıdır. *Pasaportunuzun yırtık ve yıpranmış olmaması gerekmektedir. 
  2. 1 Adet Fotograf  (Fotografların Arka fonu  beyaz olmalı ve Fotograflar 6 ay’dan eski olmamalı)
  3. Başvuru Formu *Eksiksiz ve Okunaklı Bir şekilde doldurulmalıdır. (Acentamız Tarafından Doldurulacakır.) *Dubai Vizesi Başvuru Formunu Yan menüden Bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
  4. Dubai'ye yapacagınız seyahat ile ilgili Uçak Bileti  Rezervasyonu  (Acentamız Tarafından Temin Edilecektir.)
  5. Dubai'de Konaklayacagınız Otel Rezervasonu (Acentamız aracılıgıyla temin edebilirsiniz.)
  6. Kimlik Fotokopisi

  Not: Dubai Vizesi için pasaportunuzu bize yollamanıze gerek yoktur.Pasaport ve fotografınızı e-mail yolu ile fotokopilerini bize ulaştırmanız tereli olacaktır.     * Dubai vizesi Almanız için geri kalan diger Evraklar Firmamız Tarafından Temin Edilecektir.

* Türkiye’nin her ilinden pasaportlara Marina Vize Dubai vizesi alabilmektedir. 
   
   Dubai vizesi işlemleri için sizin konsolosluğa gelmenize gerek yoktur. 
 *İstanbul Dışındaki Şehirlerden Pasaport ve evrakları Yurtiçi Kargo veya Aras kargo ile Bize ulaştırabilirler.Vizeleriniz alındıktan sonra Aynı şekilde kargo ile size geri Gönderilecektir.
  ******Acentamız Marina Turizm Dubai vizesi Almakta Tam Yetkilidir Acentadır.
   *****
*Aşagıda Yer alan Ücretlerimize Konsolosluk harcı diger ve harcamalar hepsi dahildir.Burda yer alan ücretler dışında herhangi bir para talep edilmez.

    Vize Süresi Vize Tipi Giriş Sayısı İşlem Süresi Toplam Ücret
    30 Gün Turistik 1 1-2 Gün 120 Usd
    Yorum gönderiliyor...

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    • Kerim ipek

      2 yıl önce
      Cevapla

      Dubai vizesi ile ilgili bir sorunum var yardımcı olursanız memnun olurum.Ben istanbul'dan kamboçyaya phnom penh dubai aktarmalı bilet aldım. Dubai'de aktarma süresi 18 saat bunun için transit dubai vizesi almam gerekmiyormu? Bu aktarma zarfında dubai vizesi olmadan

      • Sayın ipek, Kamboçya seyahatiniz sırasında dubai bekleyeceginiz zaman içerisinde dubaiyi görmek ve dolaşmak istiyorsanız muhakkak dubai vizesi almanız gerekmektedir. Şayet Uçagınızı beklediginiz süre içerisinde havalimanından çıkmazsanız transit dubai vizesi almanıza gerek yoktur.
        ------
        Yönetim - 2 yıl önce

    • Gamze yolaçar

      2 yıl önce
      Cevapla

      1 Gün içerisinde dubai vizemi alabileceginizi hiç tahmin etmemiştim daha önce başka yerlerlede çalışmıştım 3 gün sürüyordu.Tebrikler gerçekten çok hızlısınız.

      • 1 Gün içerisinde çıkarabilsek dahi hiç bir müşterimize aynı gün içerisinde çıkarırız demiyoruz ne olur ne olmaz onun için 48 saat diyoruz.Her zaman bekleriz gamze hanım.
        ------
        Yönetim - 2 yıl önce

    • Ayşen demir

      2 yıl önce
      Cevapla

      Merhaba, benim sorum Dubai vizesi için multi vize alabiliyormuyuz? Her Dubai çıkışımızda tekrar vize başvurusu yapmalımıyız? Teşekkürler.

      • Ayşen hanım malasef dubai vizesi'nin multi seçenegi bulunmamaktadır. Her defasında dubai'ye giriş yapacagınız zaman dubai vizesi almak zorundasınız.
        ------
        Yönetim - 2 yıl önce

    • TOPRAK SAVAŞ

      2 yıl önce
      Cevapla

      Merhabalar bikaç sorum olacaktı . Dubai vizem pasaportuma işlenecek mi , ayrıca alacağımız Dubai vizesi'nin belli giriş çıkış tarihleri olacakmı ,alacağımız vizeyi aksi bir durumda kullanamadığım takdirde yeniden vize alabilirmiyim ? bu konularda beni aydınlatırsanız sevinirim .

      • Dubai vizesi pasaporta yapıştırılmıyor.Dubai vizesi Dubai'deki yabancılar şubesi tarafından bize mail ile iletiliyor ve o maili A4 Kağıdına basılı bir şekilde size veriyoruz.Dubai vizesi 60 gün içerisinde 30 gün kalma hakkınız vardır.Şayet aldıgınız vizeyi dediginiz tarihler içerisinde kullanmadıysanız yeniden vize alabiliriz.
        ------
        Yönetim - 2 yıl önce

    • Kemal Aktan

      1 yıl önce
      Cevapla

      Gerçekten çok hızlısınız pasaport fotokobisi ile vizem elime 1 günde ulaştı.