Çin vizesi

  Çin vizesi için Gerekli Olan  Evraklar Aşagıdaki Gibidir.   Çin Vizesi

  1. Pasaport *Pasaportunuz Afganistan Seyahatinizin dönüş tarihi itibarı ile en az altı ay daha geçerlilik süresine sahip olmalıdır.  *Pasaportun 2. Sayfasındaki hamilin imzası kısmı pasaport sahibi tarafından imzalanmış olmalıdır. *Pasaportunuzun yırtık ve yıpranmış olmaması gerekmektedir. *Pasaportunuza AfganistanVizesinin yapıştırılması için en az 1 tane boş vize sayfası bulunmalıdır. 
  2. 2 Adet Fotograf  (Fotografların Arka fonu  beyaz olmalı ve Fotograflar 6 ay’dan eski olmamalı)


    * Çin Vizesi Almanız için geri kalan diger Evraklar Firmamız Tarafından Temin Edilecektir.   
     * Türkiye’nin her ilinden pasaportlara Marina Vize Çin Vizesi alabilmektedir.     
      Çin Vize işlemleri için sizin konsolosluğa gelmenize gerek yoktur. 

     *İstanbul Dışındaki Şehirlerden Pasaport ve evrakları Yurtiçi Kargo veya Aras kargo ile Bize ulaştırabilirler.Vizeleriniz alındıktan sonra Aynı şekilde kargo ile size          geri Gönderilecektir.
     ******Acentamız Marina Turizm Çin Vizesi Almakta Tam Yetkilidir Acentadır.*****
     *Aşagıda Yer alan Ücretlerimize Konsolosluk harcı diger ve harcamalar hepsi dahildir.Burda yer alan ücretler dışında herhangi Ek bir Ücret talep edilmez.

    Vize Süresi Vize Tipi Giriş Sayısı İşlem Süresi Toplam Ücret
    3 Ay 30 Günlük Turistik 1 Girişli 1 Hafta 180 USD
    3 Ay 30 Günlük Ticari 1 Girişli 1 Hafta 180 Usd
    3 Ay 30 Günlük Ticari 2 Girişli 1 Hafta 210 Usd

    Not Ticari Vize Ekspres Farkı 25 USD ( işlem süresi 2 iş günü )

    Yorum gönderiliyor...

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    • Nazife bozkurt

      2 yıl önce
      Cevapla

      Çin vizesi 2016 yılında kalkacagına dair yazılır okudum internetten bu işin aslı astarı varmı acaba?Eğer kalkmayacaksa Çin Vizesi alıp gidecegim

      • Nazife hanım çin vizesi ile ilgili kaldırılması konusunda şu ana kadar bize bir bilgi gelmemiştir.İlerleyen zamanlarda bu konuyla ilgili bir açıklama bize ulaşırsa bunu sizinle paylaşacagız.
        ------
        Yönetim - 2 yıl önce

    • Meral Koç

      2 yıl önce
      Cevapla

      Merhabalar 3 ayda 30 gün Çin için vize aldım 2 ayda 30 günlük vizemi tamamladım ama 3 ay daha dolmadı şuan tekrar Çin vize başvurusu yapabilirmiyim?

      • Meral hanım elbette pasaportunuzu bize ulaştırdıgınız an size hemen çin vizesi alabiliriz.Saygılarımla
        ------
        Yönetim - 2 yıl önce

    • Hatice Özdemir

      1 yıl önce
      Cevapla

      İşlemler çok hızlı gerçekleşti gerçekten çok teşekkürler.

    • Selami Demir

      1 yıl önce
      Cevapla

      Ankaradan yaşıyorum sadece pasaportumu göndermem ile işlemler tamamlandı elinize sağlık.